2025-01-27 19 瀏覽
最近去咗 Bread of Life Bakery,由五星級團隊包括來自文華東方酒店及麗晶酒店的首席麵包師傅主理專注於手作新鮮麵包和糕點,確保每一口都充滿驚喜。作為麵包愛好者~ 當然要來潮聖!🥐 開心果牛角包: 外皮酥脆,內裡柔軟,咬下去好鬆化, 中間夾著味道濃郁嘅開心果醬,甜中帶鹹, 咬下去好滿足! 🥐 咖啡朱古力牛角包: 酥脆嘅外皮包住滑溜嘅內餡, 咖啡味濃郁,帶有淡淡嘅朱古力香, 不會太甜! 好啱我口味! 💖 開心果立方千層酥盒 : 開心果立方千層酥盒方是酥皮的另一種景界! 外層同樣酥脆,內裡包裹著濃郁的開心果醬,每一口都是甜蜜滋味!士多啤梨立方千層酥盒: 頂層放上香甜草莓, 外層金黃酥脆,內裡士多啤梨cream,酸酸甜甜, 口感輕盈具層次! 太好吃了! Bread Of Life (銅鑼灣) 📍 銅鑼灣利園山道49-51號地下G及H號舖

專注於手作新鮮麵包和糕點,確保每一口都充滿驚喜。

作為麵包愛好者~ 當然要來潮聖!

Bread Of Life (銅鑼灣)
📍 銅鑼灣利園山道49-51號地下G及H號舖