板神鉄板燒日本料理 (信和廣場)

God of Teppanyaki (Sino Plaza)
抵食!板神感謝祭set $398 全日都有板神真係食完又再食,近排佢地推呢 2 個感謝祭套餐真係好抵!14 品鐵板燒+15 品御膳 2 款都係$398,仲要星期一至日全日適用!今次我係去咗銅鑼灣分店,個set應該太受歡迎,我地已坐唔到鐵板燒位,去咗壽司枱嗰邊不過壽司枱個位都好舒服同埋仲可以睇到司師傅席前製作,都抵返晒喇😍📍十五品御膳 $398 (前菜/沙律/刺身3 點/壽司5貫/天婦羅/西京燒/湯甜品或咖啡)-刺身分別係油甘魚/梭子魚/帆立貝 前兩者火灸過,油脂迫晒出黎,入口滿口油香,肉質豐富有咬感;帆立貝味道鮮甜-壽司有真鯛/深海池魚/間八/中拖羅/赤蝦 全部鮮度十足,肉質一流,魚腩部位非常肥美,口感相當濃郁香醇,我就最鐘意赤蝦-天婦羅有蝦同野菜,炸衣好薄,入口超酥脆-西京燒鱈魚魚肉質地細滑帶點彈性,燒得有香濃嘅油香但唔會膩口========================另外再介紹埋我朋友個set,佢嗰個係14 品鐵板燒套,師傅喺鐵板區製作好就送過黎壽司區📍14 品鐵板燒套餐 $398(前菜/沙律/刺身 3點/南非鮑魚/大蝦/(帶子/白鱈魚/法國鵝肝(3 選 1)/美國牛肉/季節
抵食!板神感謝祭set $398 全日都有

不過壽司枱個位都好舒服

同埋仲可以睇到司師傅席前製作,都抵返晒喇😍

📍十五品御膳 $398

-天婦羅有蝦同野菜,炸衣好薄,入口超酥脆

========================

📍14 品鐵板燒套餐 $398

(前菜/沙律/刺身 3點/南非鮑魚/大蝦/(帶子/白鱈魚/法國鵝肝(3 選 1)/美國牛肉/季節野菜
炒飯/湯/甜品或咖啡)

-刺身三點
吞拿魚/油甘魚/帆立貝 全部肉質細嫩魚身肥美

-南非鮑魚、大蝦、3選1我地揀咗帆立貝 全部都燒得香口調味剛好

-薄燒美國牛肉
薄牛肉入面包住蒜片同蔥粒,牛肉質感柔軟多汁,蒜片同蔥粒令牛肉增加層次~

-炒飯炒得乾身粒粒分明
-焦糖多士係必食啦 呢個入口超香脆