餐廳: Fleur (南豐紗廠)
資訊:

2022-08-04 773 瀏覽
22/7/2022 happy Friday ,嚟食過開心午餐😊南豐紗廠食店,要坐得舒服,裝飾有特色,充滿花嘅優雅感覺,就要嚟呢間餐廳喇。我哋四人,order 咗四款主菜,大家分享一齊食,可以款款都試吓。午餐有:Meat Lover,厚厚的鹿兒島豬扒配以竹炭麵包,夠特色,好食,份量確是好大。Seafood Lover, 大大條八爪魚(未食過咁大size),西班牙辣肉腸,咬落口,好有滿足感。Shashuka Lover,微辣,水波蛋撈勻,配以酸種麵包,引發食慾😋Spanish Duck Leg,慢煮西班牙鴨髀,一上枱,香噴噴,真係好想一口咬落去😂Soup 是:椰菜花湯,creamy,好飲!仲有 side dish : 炒羽衣甘藍,難得有炒羽衣甘藍的,有營養嘅side dish。飲品: Peach SodaMango Clitoria Soda冰凍解渴,而且好colourful ,打卡必選😊店員好友善,服務態度良好,比個讚😊

午餐有:

Soup 是:椰菜花湯,creamy,好飲!

飲品:
Peach Soda
Mango Clitoria Soda
冰凍解渴,而且好colourful ,打卡必選😊

店員好友善,服務態度良好,比個讚😊
Meat  Lover
Seafood  Lover