餐廳: 聚來車仔麵
資訊:

2023-04-08 41 瀏覽
大概係太耐無食過,由夜晚訓教前到一起身都好想食車仔麵!🍜 一入店已見到一句字句「有緣相聚,歡迎再來」的確⋯⋯⋯⋯我係會再來的☺️人情味十足,落單後等上菜既時候就最感受到,有幾位客人相信熟客仔,每一句「係咪照舊啊靚女」「今日咁晏既」都比到好大既親切感🥰🍴車仔麵配搭:蟹柳、豆卜、雞翼尖拼油麵小編揀左中辣及咖哩汁,味道濃郁,尤其豆卜索哂啲汁好正👍🏻係油麵啊!幾肥都抵啊!唔知大家平時會拼咩麵呢😆不得不讚小店既蒜蓉辣椒醬,相當香同惹味,我成羹落哂辣到流哂鼻水,超爽🤣🍴車仔麵配搭:豬紅、豬皮、豬大腸、牛栢葉拼油麵𝐌𝐑.𝐉就揀左小辣及沙嗲汁,味道唔會太鹹,好明顯既沙嗲香味。𝐌𝐑.𝐉最鐘意食「膽固醇餐」😂 反而我真係過唔到個關口🥹所以有佢最真實既評語:好入味!而且好乾淨唔會怕食壞腸胃下次一定會再來,因為食到好飽既時候先發現有個極度吸引既甜品—爆漿西多士,望落個樣係勁吸睛🤩

🍴車仔麵配搭:蟹柳、豆卜、雞翼尖拼油麵

🍴車仔麵配搭:豬紅、豬皮、豬大腸、牛栢葉拼油麵