(非會員)
2012-01-11 6 瀏覽
因為團購的關係, 分別去了兩次, 兩次去到 counter 都無人 serve (但 d toppings 就咁放係 counter, 就咁拎左都無人知), 等左一陣先有個女仔出來招呼...一個女仔要做哂收銀 / 整 froyo (呢度 d 特色乳酪要整起碼成分鐘) / check coupon, 可想而知 serve 一個客要幾耐...!!講返食物....第一次買的是香蕉蜜糖北海道奶 $33: 都幾大杯, 但無咩特別, 只是一杯鮮榨香蕉 + 奶.....如果係附近買杯鮮榨果汁的話價錢起碼平一半第二次買原味乳酪 + 一款 topping $28: 份量 ok, 但比我選擇我會行幾步去附近的 crumbs, 皆因 crumbs 又快又抵食又好食又有得坐!而家 froyo 越開越多, 要競爭的確不易, 這家店子要生存就要從顧客服務上做起了。

講返食物....

15 分鐘 (外賣自取)