2023-07-31
嘢食中規中矩 甚至有少少失望呢~另外服務方面 idiot覺得有幾多地方都唔夠周到唔知係咪因為部分店員係韓國人嘅關係 有啲難溝通😂我哋想refill水同紙巾 都要back and forth幾次先有人理到我哋😂-👩🏻🍳Idiots翻兜之選❤️🔥燒啤 $138食韓國炸雞一定要飲燒啤!成支Tower咁上 預先溝好咗1支燒酒加2罐啤酒~原味真露+韓國Terra啤酒好地道!要小心易入口 一唔覺意飲太多就醉了🙊-👩🏻🍳Idiots食過就算呢度要特別一提!其實兩款雞idiot都係嗌無骨 但staff俾錯咗有骨我哋 而check返單都係收我哋無骨嘅價錢 ($118都係無骨價~)食落唔爽 俾錢都俾得唔爽🥲⚡️蜂蜜蒜蓉炸雞 (有骨) $118一開頭食一啖都覺得好辣 有蜜糖味甜甜哋 但食唔到有蒜味😹肉質都滑 就算淋滿晒啲汁啲皮都仲好香脆😋同埋啲汁真係好多 食晒個碗入面仲好多汁剩~⚡️甜辣炸雞 (有骨) $103呢款叫做甜辣 但食落反而無蜜糖味咁辣 甜味就好夠~❗️有骨嘅雞唔係太多肉 食得唔夠滿足🥹❗️⚡️芝士雞蛋卷 $128好多好多醬😹都好大份不過雖然有拉絲 但無咩芝士味🥲上碟嗰陣熱辣辣 食落都唔錯 不過不失~⚡️
另外服務方面 idiot覺得有幾多地方都唔夠周到
唔知係咪因為部分店員係韓國人嘅關係 有啲難溝通😂
👩🏻🍳Idiots翻兜之選
❤️🔥燒啤 $138
食韓國炸雞一定要飲燒啤!
成支Tower咁上 預先溝好咗1支燒酒加2罐啤酒~
原味真露+韓國Terra啤酒好地道!
要小心易入口 一唔覺意飲太多就醉了🙊
👩🏻🍳Idiots食過就算
食落唔爽 俾錢都俾得唔爽🥲
⚡️蜂蜜蒜蓉炸雞 (有骨) $118
一開頭食一啖都覺得好辣 有蜜糖味甜甜哋 但食唔到有蒜味😹
肉質都滑 就算淋滿晒啲汁啲皮都仲好香脆😋
同埋啲汁真係好多 食晒個碗入面仲好多汁剩~
⚡️甜辣炸雞 (有骨) $103
呢款叫做甜辣 但食落反而無蜜糖味咁辣 甜味就好夠~
❗️有骨嘅雞唔係太多肉 食得唔夠滿足🥹❗️
⚡️芝士雞蛋卷 $128
好多好多醬😹都好大份
不過雖然有拉絲 但無咩芝士味🥲
上碟嗰陣熱辣辣 食落都唔錯 不過不失~
⚡️海鮮煎餅 $168
少少失望🥹煎餅好薄好淋 輕輕切都好易爛 係似一塊皮咁🥲
海鮮份量唔多 得幾粒蝦仔同蜆?
最好食嘅係佢啲醬😋鹹鹹地好惹味
海鮮餅本身無咩味 係靠啲醬吊起個味 但係醬唔夠多🥹