2024-12-21
喺啟德行左成日街,不如食埋晚飯先返去☺️喺地鐵站嗰層搵左間價錢相宜,快靚正嘅冰室😋餐廳裝潢亮麗,當晚都幾多人食,我哋點左兩款主食、小食、甜品、飲品,埋單都係唔使$300✌️香燒羊架餐份量好大份😱羊架經過香燒的烹調方式,外皮焦香,肉質鮮嫩多汁,搭配香料和黑椒汁,食落唔會有羊臊味👍跟餐仲配有薯條🍟日式粟米湯口感滑順,帶有自然的甜味二世祖撈丁二世祖撈丁有巨型帶子、鮑魚和冬菇等高級食材,麵條彈牙,口感豐富,令人享受到海鮮的鮮美與冬菇的香氣,撈埋一齊又真係幾有奢侈嘅感覺🥰妙齡乳鴿妙齡乳鴿選用年輕的乳鴿,肉質鮮嫩,經過精心烹調,外皮酥脆,內裡肉質滑嫩,令人越食越滋味😋一口雪花西多擺盤非常吸引,一磚磚嘅西多士上層鋪咗一層糖霜,搭配糖漿,喺用餐後享用,讓人感受到甜蜜的滋味🥰🥰狂牛呢杯係一款創意飲品,是將七喜汽水與士多啤梨雪糕結合,形成一種獨特的口感,汽水的氣泡與雪糕的滑順相互融合,帶來清涼的享受😎檸檬百香果茶呢個係一款清爽的飲品,檸檬和百香果的酸甜味道非常夾,十分解渴同解膩☺️📍三點三冰室 (九龍城)九龍城啟德協調道2號AIRSIDE B1樓B127號舖
香燒羊架餐
日式粟米湯
口感滑順,帶有自然的甜味
二世祖撈丁
妙齡乳鴿
一口雪花西多
狂牛
檸檬百香果茶
📍三點三冰室 (九龍城)
九龍城啟德協調道2號AIRSIDE B1樓B127號舖