2024-10-10
🔥隱世日式串燒,過百款的特式串燒,重點係平靚正,除了荃灣分店,港島同九龍都各有分店,記得訂左位先😆✨驚喜優惠:日本生啤買一送一✨🇯🇵餐廳秉承即叫即燒,用心製作,保持食物新鮮,而且餐廳會每樣食物都括住屬於咩食物風格,包括日、泰、港、川、西、新疆,更設有自家製產品,迎合各人口味😋No.1 🐖 豚肉節瓜波棒糖(附月見) $38自家用心製作,通常只有日式汁燒免治雞肉軟骨棒(附月見),肉汁爆滿,連節瓜片,可以解膩No.2 🐟 鹽燒紅衫魚 $32原條鹽燒,外脆內軟,鎖緊魚肉咸香味同汁No.3 🥩 鹽燒A4宮崎和牛 $58厚切和牛,燒至兩邊金其,入口即融感覺,牛味十足No.4 🐷 鹽燒豚肉荔枝卷 $22豚肉包住荔枝肉,估唔到咁夾,帶有少許荔枝既清甜,同咸香既豚肉No.5 🍍蜜糖燒菠蘿 $18為港式燒串燒,幾蜜糖塗滿,再烤到菠蘿香氣四濺總捨以上5樣食物是缺一不可的,必叫必食,而餐廳既串燒真係好味🤤📍 燒烤堂 (荃灣)🗺️ 荃灣川龍街118號百悅坊12樓
✨驚喜優惠:日本生啤買一送一✨
No.1 🐖 豚肉節瓜波棒糖(附月見) $38
No.2 🐟 鹽燒紅衫魚 $32
原條鹽燒,外脆內軟,鎖緊魚肉咸香味同汁
No.3 🥩 鹽燒A4宮崎和牛 $58
厚切和牛,燒至兩邊金其,入口即融感覺,牛味十足
No.4 🐷 鹽燒豚肉荔枝卷 $22
No.5 🍍蜜糖燒菠蘿 $18
為港式燒串燒,幾蜜糖塗滿,再烤到菠蘿香氣四濺
📍 燒烤堂 (荃灣)
🗺️ 荃灣川龍街118號百悅坊12樓