2020-08-23 156 瀏覽
每次一想飲台式珍珠奶茶,就好自然地覺得要行入去🚶‍♀️《春水堂》。但係勢估唔到,係APM已經開左成年既佢,都仲係要排隊……《春水堂》係黎自台中🇹🇼的一間連鎖茶餐廳, 主要賣珍珠奶茶及泡沫紅茶等等既茶飲,可能你會話台式飲品而家周街都係啦❗有咩特別⁉️💓 我的最愛-鐵觀音珍珠奶茶:🙎‍♀️十分之喜愛🤭茶香好出🤤,令到你唔覺得珍奶飲落好漏,D珍珠好煙韌,唔會出現咬落覺得硬既情況。就係咁PERFECT❗💓半筋半肉蕃茄牛肉麵:蕃茄湯底好濃郁,用落唔會覺得加左味精,所以你會不停地想飲多幾啖。麵佢就用左扁麵,食落都幾彈牙,口感十足,半斤半腩嘅牛肉,分量岩岩好。野食同野飲既質素都真係幾好,所以又解釋左點解佢成日都要排隊🥴❗疫情關係,見到而家野食野飲都可以外賣啦😆♥️仲好有愛,每枱都送返個口罩套俾食客♥️

❗疫情關係,見到而家野食野飲都可以外賣啦😆

♥️仲好有愛,每枱都送返個口罩套俾食客♥️
鐵觀音珍珠奶茶
半筋半肉牛肉麵
口罩套
2020-08-22
15 分鐘 (堂食)
下午茶
鐵觀音珍珠奶茶