2024-10-23 493 瀏覽
今日又同朋友二刷超好食既ASOK THAI GARDEN😝,尖沙咀呢間中環境優雅,好岩打卡,真係好適合同朋友聚會或者約會。今次我哋試咗以下幾樣:前菜 🍽️:- 甲拋肉碎牛油果墨西哥夾餅:呢個夾餅用咗新鮮嘅牛油果,配上香辣嘅肉碎,口感豐富,每一口都好開胃 😋。- 飛天小椰菜:小椰菜炒得剛好,保持咗脆口感,搭配泰式醬汁,味道清新。主菜 🍛:- 烤虎蝦黑松露蟹肉炒飯:呢碗炒飯真係好特別,搭配新鮮嘅虎蝦同蟹肉,加上黑松露,味道層次豐富 🤤。甜品 🍦:- 芒果糯米飯甜筒:呢款甜筒將經典嘅芒果糯米飯變得更有趣,香甜可口,將個椰子雪糕放入甜筒到食特別死~飲品 🍹:- COCONUT SMOOTHIES:椰子smoothies清新又好飲,絕對係夏天消暑嘅好選擇 🌞。- Cocktail: Phuket:呢杯雞尾酒用咗朗姆酒、茉莉花、可食花同青檸汁,味道獨特,清新又有趣,好易入口❤️。餐廳環境好靚,服務態度友善,店員好有耐心。- 食物:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️- 環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️- 服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🍽️ 餐廳名稱:ASOK THAI GARDEN 📍 地點:ASOK THAI GARDEN (尖沙咀) 尖沙咀亞士厘道3

今次我哋試咗以下幾樣:

前菜 🍽️:

主菜 🍛:

甜品 🍦:

飲品 🍹:

餐廳環境好靚,服務態度友善,店員好有耐心。

- 食物:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- 環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- 服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

🍽️ 餐廳名稱:ASOK THAI GARDEN
📍 地點:ASOK THAI GARDEN (尖沙咀)
尖沙咀亞士厘道37號地舖