2023-07-16 149 瀏覽
食飽飽午餐又行咗一陣尖沙咀,口痕痕想食甜品,就揀咗呢一間Gram cafe & pancakes滿足吓呢一個甜品胃!【焦糖脆脆】$118喺食甜品方面本身我勁鍾意食啲脆脆呀crumbs呀d topping,所以呢個啱晒我!個賣相好吸引,仲有得玩添呀!食之前向上拉起個膠圈,啲奶蓋同cream會好似熔岩咁流晒出嚟,呢個儀式感咁好好玩!個目脆仲好好食添!【All Day Breakfast】$88冇錯,頭先食唔飽,所以仲想識少少鹹食,呢個我哋Breakfast就fit晒!個滑蛋超滑!煙三文魚勁多同好香口!💥 Gram cafe & pancakes📍 尖沙咀彌敦道100號The ONE 4樓L408號舖#美食 #香港美食 #吃貨 #相機食先 #tagforfood #foodie #foodlover #hkrestaurant #gastronomy#hkigfood #hkfood #hkfoodpic #hkfoodstagram #hkfoodshare #hkfoodlover #hkfoodie #hongkong #hongkongfood #hkig#hkgirl #h

【焦糖脆脆】$118

【All Day Breakfast】$88

💥 Gram cafe & pancakes
📍 尖沙咀彌敦道100號The ONE 4樓L408號舖

#美食 #香港美食 #吃貨 #相機食先 #tagforfood #foodie #foodlover #hkrestaurant #gastronomy#hkigfood #hkfood #hkfoodpic #hkfoodstagram #hkfoodshare #hkfoodlover #hkfoodie #hongkong #hongkongfood #hkig#hkgirl #hongkongfoodies #香港美食 #相機食先 #手機食先 #平民美食 #食好西 #mm7 #mm7.foodie#打卡好去處#高質餐廳#尖沙尖美食#theone#甜品控#焦糖脆脆