2023-03-24
丼飯賣相一直非常吸精,新鮮魚生鋪滿滿整碗飯,款式多真係好難決擇😊 餐廳裝修簡約樓底高,環境舒適,旺角行完街想食日本野就入去,好受歡迎,晚市人較多,見到有人響出面等位,不過店員冇催埋單,我地都醒目吾會坐太耐,除咗丼飯,仲有刺身、揚物、燒物、壽司、手卷等等,整體價錢合理,食材新鮮有驚喜。 QR Code落單,丼飯免費配上麵豉湯。 四重火山盛丼~拖羅蓉 • 海膽 • 三文魚籽 • 鮮松葉蟹肉 拖羅蓉入面有赤身、甜蝦、劍魚腩、帆立貝、魷魚同三文魚子,食材豐富,配搭上大大塊海膽,三文魚籽同松葉蟹肉,整個丼飯份量十足,食完極滿足 制霸!鵝肝海鮮盛丼 鵝肝~帶子~海膽三種都係我至愛,鵝肝仲可以要求煎香d,一上枱充滿油香味,帶子輕輕灼過食落鮮甜,海膽夠creamy,一次過滿足3個願望
QR Code落單,丼飯免費配上麵豉湯。
制霸!鵝肝海鮮盛丼