2023-08-07 171 瀏覽
呢間韓國燒肉一直都穩守OpenRice嘅熱店榜,平日夜晚去都長期坐滿晒人,人氣程度一定毋庸置疑。店內環境乾淨整潔,大家圍住坐就好似去咗大排檔一樣。最搞鬼係牆上面一啲圖案,帶點兒調皮的氣氛。今次我就帶咗最平嗰set,但係都已經有唔少嘢揀👍🏻講到食韓國燒肉,最開心就一定係有一大堆前菜同埋有得食邊爐蛋~海鮮整體都好新鮮,唔會有雪藏味,肉類都醃得好入味,尤其是牛肉,喺出邊韓國店買一盒都唔平,所以喺度食真係好抵!不過食吓食吓或者會覺得醃咗嘅肉會咸,所以建議嗌個飯或者面一齊食。特別推薦大家試吓佢嘅芝士魚腸,出邊冇得食,夠晒特別之餘又好味~嘢飲方便就正正常常有啲韓式飲品,亦有啤酒提供,如果想飲清酒就要加錢。餐廳人手雖然充足,但係因為太多客人,所以店員都有點兒忙,但係佢哋都好盡力服務,真係好難得😉

店內環境乾淨整潔,大家圍住坐就好似去咗大排檔一樣。

最搞鬼係牆上面一啲圖案,帶點兒調皮的氣氛。

今次我就帶咗最平嗰set,但係都已經有唔少嘢揀👍🏻