2023-12-13 69 瀏覽
📍Jen Cafe (深水埗)深水埗深水埗基隆街102號地舖@jencafe.hk 深水埗新開Cafe,由超人氣蛋糕店Jenjen.bakerylove開的,暫時仲係試業階段,除咗有人氣卷蛋蛋糕之外,仲有多款創意主食,如bagel、沙律及意粉店舖用木傢俬作為主風格,加埋白色嘅牆身,俾人一種舒服柔和嘅氣氛☁️鹹蛋黃大蝦扁意粉🍝有3隻大蝦🍤彈牙新鮮鹹蛋味道濃郁,有鹹蛋漿同鹹蛋粒,每條扁意粉都沾上流沙鹹蛋,唔太油膩之餘,仲好Creamy😍推薦☁️季節限定香印提子冧酒卷蛋✨焙茶味卷蛋包住用冧酒製成嘅忌廉,冧酒味香濃,但係唔會太過分,香印提子加埋忌廉,味道好似飲緊香檳咁,好好味😋☁️Matcha Latte 丸久小山園 青嵐💚好靚嘅拉花😍甜度適中 滿滿抹茶味🍵店員好有禮貌同埋好細心只係唔小心跌咗一條意粉立即攞紙巾俾我☺️整間店舖俾人嘅感覺好Warm🥰得閒可以嚟治愈下心靈🤍
📍Jen Cafe (深水埗)
深水埗深水埗基隆街102號地舖

@jencafe.hk