2024-10-16 150 瀏覽
喺荃灣食完飯, 唔係好飽, 行過路德圍, 見到有一間新新地嘅台式雞扒店, 店外面都好多人排隊等食物,就 吸引咗我眼球, 就試下! 呢間雞扒店主打外賣, 雞扒、小食等, 都係即叫即做,製作需時。 店內有少量位置, 客人唔使企喺度等。 餐牌都有好多選擇, 好特別嘅係每道食物可以配兩隻味嘅粉,岩哂鍾意調味既人! 我就叫咗幾樣嘢食: 1) 脆皮無骨雞腿扒(配海苔粉同芝士粉)-炸皮好薄, 雞扒好嫩滑, 啖啖肉, 仲有爆汁效果😋 2)小扇茄子(配梅子粉)- 大大舊, 酸酸maymay, 炸得好香口 3) 脆皮花枝丸(配咖哩粉)- 食到粒粒既花枝, 真材實料, 炸得好野味 下次經過路德圍, 行入少少, 都可以試下呢間咁真材實料嘅小食店! ***食物是即叫即整_製作需時請耐心等候

我就叫咗幾樣嘢食:

***食物是即叫即整_製作需時請耐心等候