餃掂手工餃子雲吞專門店

Nom Nom Dumpling
2023-05-07 79 瀏覽
朋友帶我嚟食餃子🥟話呢間係食餃子必食嘅地方🤭原來呢間人氣餃子店喺香港有幾間分店,港九新界都有㗎!🤩呢度主打手工餃子,每日新鮮製作,食物選擇多,可以揀煎餃、湯餃、雙拼餃、點樣拼都得🤣味道真心好食,價錢又親民,CP值高❤️呢度煎餃超好食!😋皮脆而且好香!叫咗韭菜餃,我亦都非常推薦大家食,韭菜味超級香😍湯餃都唔錯,叫咗白菜豬肉餃,超級清甜、肉味唔會太鹹,所以啱啱好👍🏻再叫咗一個麻辣小雲吞,細細粒好易入口,而且味道啱啱好,唔會話太過辣😆小食方面,我哋叫咗蒜蓉拍青瓜,同埋原味皮蛋。拍青瓜比較清淡,因為係蒜蓉味,係冇辣味嘅。反而個皮蛋有啲驚喜😳我平時好少食,佢個樣好得意、係透明嘅,而且係冇平時食皮蛋嗰種”押”味,亦好彈口😛整體嚟講呢間一定會再嚟食,亦都好推薦俾大家❤️

呢度主打手工餃子,每日新鮮製作,食物選擇

2023-05-05