呢間老媽拌麵位於北角📍其他分店未去過,係第一次食。首先環境,地方乾淨幾寛敞,大大玻璃窗,自然光線充足,餐廳內播放著輕柔嘅純音樂,感覺幾輕鬆舒服🤍 🥣人氣香麻豬手拌麵套餐包湯和小碟🥣 好貼心俾隻碟lur 骨👍🏻 我額外要支高山冷泡茶解膩。豬手入味好「林」,唔會一夾就又散又爛,麻味幾重唔算好辣,幾啱我鍾意食辣又唔食得太辣。個麵軟硬程度剛好,拌汁稠度掛麵而且唔會好咸,食拌麵最怕個汁太咸。拌菜都唔hea有半隻溏心蛋,青菜同辣椒,小碟係豆腐,湯係咩唔記得咗,味道都唔錯。想再嚟食,但糾結緊食返呢個餐定試其他😆💰$121 (1️⃣人氣香麻豬手拌麵套餐包湯和小碟 $88 2️⃣高山冷泡茶 $22)*另加一服務費

🥣人氣香麻豬手拌麵套餐包湯和小碟🥣

💰$121

*另加一服務費
人氣香麻豬手拌麵套餐
2023-03-31
$100 (其他)
人氣香麻豬手拌麵套餐
  • 人氣香麻豬手拌麵