最差服務體驗🔥我哋今晚係book房食,食物味道麻麻,小炒皇韭菜花老過呀婆,滷水鵝片靭過皮帶,涼瓜煎蛋唔香,豉椒炒蜆個蜆肉無味,嗰杯凍檸茶先經典佢哋提供嗰杯茶個茶味仲重過佢,其他野食都一般,得個蠔餅同蠔仔粥叫清碟,其他全部都有剩,而且大部份都鹹。最差係服務,上餸成碟嘢車晒汁落我條褲同衫度,一句「唔好意思」就走咗去,唔好話幫我整乾淨,連紙巾都無比張我抹,好似無事發生咁,當時情況係,佢間房有2邊門,本身佢係2邊一齊門上菜,我哋10人一枱共2枱,我嗰張得9個人,房L型上菜時係會煩,但唔係上唔到,如果知佢上朋友都會比位佢上,但每次佢哋都無出聲硬插上枱,頭2碟差啲倒咗滷水汁落我朋友度,咁我哋閂咗一邊門,諗住可以易啲 望到侍應,就預先比位佢,點知佢每次都好似默劇演員咁,到上個滷水時,我理解唔到點可以去到我隔離,開始傾斜咗隻碟,我望返地下得幾滴枱面又無,我坐係座位無郁,重要同我講句唔好意思,就直接走咗,紙巾、布都無,再嚟上時同我講「我今次小心咗無整到妳」。本身無諗過post上嚟,因為以為得條褲左邊有10cm*15cm滷水汁,而我即時自己攞濕紙巾抹咗7-8成,所以都無影相(係我自己架咋,佢無比過任何嘢我
最差服務體驗🔥
本身無諗過post上嚟,因為以為得條褲左邊有10cm*15cm滷水汁,而我即時自己攞濕紙巾抹咗7-8成,所以都無影相(係我自己架咋,佢無比過任何嘢我清理,枱頭亦無任何呢間公司提供嘅紙巾)點知返到屋企除衛衣先知,左上臂後面都有2撻,即係佢整到我成身都有,但從頭到尾無諗過為佢失誤做任何行動去補救,見到我只清潔咗條褲亦無話我知衫都有(唔除出嚟著唔會望到嗰個位置)呢樣先係決定公開主因。
褲無影到,衫就有影,真心建議大家真係要去食著定雨褸去,同叫定佢比多壺水