2012-05-12 221 瀏覽
幾日內再要寫一次這店子的食評. 就連自己也覺得有點偏心了.就算要我寫最少八十字(因為好久沒寫食評,不知由何時開始的事), 我都要寫.今次要讚的是它的麥方包. 四片只賣四元. 八片的賣八元.扺食!size不是普通嘉X小平方size, 而是那些叫做英式方包的,比較高身那種.麥方包中不只有麥糠, 還有一些硬果仁, 昨晚買, 今早食都仲幾軟熟.圖下方是三角朱古力旦糕 $5. 最抵讚的是, 它跟之前買的瑞士巻一樣都唔甜.質地都一樣很軟熟, 之前買果條瑞士巻我放左入雪櫃兩日都仲好軟熟, 但食落又唔覺好多油, 所以都唔知點解可以做到咁軟熟.我一向飲咖啡唔落糖都覺得唔甜, 如果你鐘意食甜的旦糕你就千其唔好買了.
有果仁的麥方飽和少甜朱古力旦糕
幾日內再要寫一次這店子的食評. 就連自己也覺得有點偏心了.

2012-05-11
外賣自取