餐廳: Cafe 330
資訊:

(非會員)
2011-04-19 172 瀏覽
Latte $18 : 唔係 Latte 既質感, 啡味較淡 ~七穀包 $6, 另加牛油 $3 : 包身外脆內軟, 但本身無乜味, 全靠塗在麵包中間の牛油吊味, 感覺似食緊多士, 不過比一般多士較為健康 ~咖啡雲石芝士餅 $20 : 芝士餅層挺身得來幾軟滑, 但無乜芝士味, 餅底軟腍, 似一片浸過咖啡の海綿蛋糕般, 食落會有咖啡汁滲出, 整體味道麻麻 ~總結 : 由於只屬新開業階段, 在食物質素方面仍有進步空間, 加上是一間社企 cafe, 定當給予支持, 請繼續努力 !!! 如有時間必定再次到訪 ~還有更多, 請看 http://t.sina.com.cn/caroldiary
場內格局1
場內格局2