2011-08-29 328 瀏覽
今日一位朋友生日,於是去左Paul Lafayet 買Macaron 送比佢 其實之前都試過佢既 Macaron 真係非常之好味!! 不過價錢同個size 就唔成正比... 所以偶爾一餐半餐個價錢都接受到既 ^^今日買左passion fruit, rose, sesame, cappucino, raspberry, ginger, maccha, jasmin, champagne (仲有一隻唔記得左喇),係非常好味!! 而且服務態度好好,每一個細節位都照顧得到, 因為我擇Macaron 既時候花多眼亂,於時考慮左好耐,又心大心細,所以問店員意見佢地都好樂意好解答我既問題 而且我擇左都幾耐,佢地都冇不滿既樣之後我問佢地如果唔放入雪櫃可以放到幾耐,佢地就即時介紹我用Jelly bag($5) Macaron 冇咁易溶同時幫我代為雪落佢地個雪櫃,等d Macaron 冇咁易溶同時我揀既時候可能會有d 色撞左~ 例如rose 同 raspberry 都係差唔多色,店員好細心咁將佢地調一調位,令個賣相又靚d~
),係非常好味!!
而且我擇左都幾耐,佢地都冇不滿既樣

Macaron
2011-08-29