2017-03-01 394 瀏覽
今次黎到朗豪坊既Holly Brown食佢既炒雪糕😝小妹本身都想揀野苺味架,但友人揀左!所以花心既我就梗係要揀下其他口味再齊齊分享食食食啦🙊🙊🙊.今次無要到Holly Brown已經set好既配搭,反而揀左自選口味:要左榛子味(其實喺榛子味定蘋果批味都心大心細左好耐😑),加焦糖醬、brownie(+$3)同杏仁碎(+$3)✌✌✌雖然炒埋一堆既雪糕外表唔太靚仔,但就好有内涵😌唔嗜甜既朋友仔可能會覺得有啲膩,但對於我呢啲成日俾老媽擔心我會有糖尿既小妹黎講就岩岩好啦🙊🙊🙊香濃榛子味入面有我最愛既焦糖香,仲有脆脆杏仁碎同brownie🍫呢個 combination真係無得輸😍😍.仲有仲有,今次個窩夫杯終於係脆架啦啦啦啦啦👏👏前兩次食都係淋左😒😒😒.雖然一杯都幾大球幾大杯,但咁就要$66啦!佢set好個啲都要均一$60💸都唔平架其實,所以性價比就真係唔高既🙊但久唔久放縱下自己係必須既!(好似係😂😂)
今次黎到朗豪坊既Holly Brown食佢既炒雪糕😝
雖然炒埋一堆既雪糕外表唔太靚仔,但就好有内涵😌