2018-08-09 61 瀏覽
同屋企人一行4人去尖沙咀呢個行完街,係殊搵野食,之前家姐同朋友食過話幾好味,就決定係度開餐。4個人都點左幾多野下,小食炸物、主菜、湯咩都點d share黎食。炸蝦餅有4件入面既蝦膠好彈牙札實,蝦鮮而甜,配埋外脆口感一流;脆爆口感好得別,唔錯。串燒沙爹6串(雞、豬各3串),唔點醬都好香好惹味,肉一d都唔un,入口好好咬,燒得好香,點埋醬係會令味蕾提升,正牛油雞翼簡直係令我驚為天人,堅好味外層炸得好金香入味,食到牛油香,雞翼炸得剛好,入面雞肉好有肉汁,一D都乾身海鮮酸辣鍋入面好多料,呢個湯係4個人都拍案叫絕一致認為好味,個湯底酸酸甜甜好惹味,我地一人人更咁起勢咁飲,清晒粉絲大虎蝦煲虎蝦好大隻肉好札實夠甜,粉絲索晒個汁,完全係滲入晒,香而惹味大蝦菠蘿飯d蝦好大隻,肉幾彈同實,飯香炒得幾入味有菠蘿既微甜椰青係小弟我點既,清清地好消暑,仲係咁刮d椰肉食晒~青檸梳打,老姐話味道好清,主要都係想飲下清清地既野,要冰凍解暑地方幾開揚,唔侷促吃罷我地仲坐係度閒聊左一陣,感覺幾舒服,侍應既服務態度亦友善,無話清晒枱面上面所有碗碟想轉枱果種催迫態度,唔會令人有種唔自在既感覺。 整體而言,店鋪裝潢、侍應服務態

炸蝦餅有4件

入口好好咬,燒得好香,點埋醬係會令味蕾提升,正
牛油雞翼簡直係令我驚為天人,堅好味
海鮮酸辣鍋
粉絲大虎蝦煲
大蝦菠蘿飯
d蝦好大隻,肉幾彈同實,飯香炒得幾入味有菠蘿既微甜
椰青係小弟我點既,清清地好消暑,仲係咁刮d椰肉食晒~
地方幾開揚,唔侷促

整體而言,店鋪裝潢、侍應服務態度&食物味道,都好有水準