2016-08-11
以前一直都覺得Cheesess既cheese cake係貴得有點過份, 原味乜都無, 蛋糕細過個蒸籠, 而且其實cheese cake真係好易整, 唔明點解要賣甘貴!?有人生日, 人少少想買個細蛋糕, 點知想係附近美X/東X堂買mini cake, 想食既味都賣晒.......um, 唯有買Cheesess叫見得下人. 佢包裝又真係好靚既, 而且附送既餐具都好得意, 係鏟形, 玩味十足~好! 真係試下點解要賣甘貴........入口芝士味好濃, 而且滑得好緊要, 應該係靚cream cheese見可以做到呢個效果, 雖然個賣相有點raw, 不過睇到係手工蛋糕, 食完我果舊cheese cake, 真係想黎多件, 因為真係好好味, 我自己整一定整唔到甘幼滑, 亦都明佢細細個都賣到甘貴既原因~