2009-02-24
曰期 : 2009年2月22日晚餐人數 : 2人今人去完一田揾晚餐食, 經過時, 因沒有隔離Poka那麼多人, 所以揀咗這裏.我們二人點了2個晚餐, 一個有加$29, 前菜連餐湯, 一個冇揀. 主菜-藍青口意粉 - 青口唔新鮮,有異味!, 啲意粉好碎, 跟本好難用隻义轉來食($78)主菜- 燒汁肉眼扒跟意粉 - 無牛味, 似茶餐廳快餐啲牛扒, 如果$30我唔出聲, 大佬要$98, 是否應該和茶餐廳有點分別呢?前菜-煙三文魚虂荀-比以上兩個已經好好多. 至少有番煙三文魚味.我最唔明講餐紙上寫一堆有機(Organic)食物介紹, 要求等, 如果內容是餐廳的要求或offer. 對我來說, 我只覺得穿作附會似啲. 至少要好食先啦!總結 : 不試絕對不會有損失.
人數 : 2人
總結 : 不試絕對不會有損失.