2016-03-15
honey聖誕節睇新假期介紹呢間野食韓國宮廷菜好似好吸引咁openrice又冇bad comment,加上佢好想係香港食醬油蟹,見佢Xmas 都冇特別加價所以就平安夜book左呢間一入門口得一台客已經有d驚well~間餐廳係裝修得唔錯幾有情調
menu好吸引影得
可惜食物就真係令人大失所望 = =
我地order左醬油蟹,泡菜煎餅,韓國卷set 首先佢既前菜,係唯一可以一讚 泡菜encore左1次,男朋友話好好食 醬油蟹-小妹我第一次食醬油蟹,純粹男朋友好想試,我地order左2隻,男朋友係韓國食過,佢話完全冇得比,隻蟹冇膏都算啦,最大既問題係好唔新鮮d肉有d"梅",食到一半都唔夠膽再食落去,男朋友食完個肚仲有d唔舒服tim😑😑😑 呢個好似high tea set既韓國卷真係好嬲,完全係overprice,冇記錯既話佢係$15x,貴都算啦,d卷係冇咩味既,都係搵d青瓜蔬菜黎整冇特別冇調味,唯一食得落口既只有底層既午餐肉卷,150蚊我寧願食3條kroll冇咁嬲😡😡😡 泡菜煎餅-味道普通,有d oily....again overpric
一入門口得一台客已經有d驚
well~間餐廳係裝修得唔錯幾有情調 menu好吸引影得 可惜食物就真係令人大失所望 = = 我地order左醬油蟹,泡菜煎餅,韓國卷set
首先佢既前菜,係唯一可以一讚 泡菜encore左1次,男朋友話好好食 醬油蟹-小妹我第一次食醬油蟹,純粹男朋友好想試,我地order左2隻,男朋友係韓國食過,佢話完全冇得比,隻蟹冇膏都算啦,最大既問題係好唔新鮮d肉有d"梅",食到一半都唔夠膽再食落去,男朋友食完個肚仲有d唔舒服tim😑😑😑 呢個好似high tea set既韓國卷真係好嬲,完全係overprice,冇記錯既話佢係$15x,貴都算啦,d卷係冇咩味既,都係搵d青瓜蔬菜黎整冇特別冇調味,唯一食得落口既只有底層既午餐肉卷,150蚊我寧願食3條kroll冇咁嬲😡😡😡 泡菜煎餅-味道普通,有d oily....again overpriced, 50蚊一舊😑😑😑 呢杯係送既drink,唔知係乜,甜甜地
就係咁呢餐食左8百幾唔知食左d咩落肚😡😡