2017-08-23
呢間店名好特別,吾知點讀🙈😂 只知係主要食西班牙油條!😍 聽見都興奮!事關小妹對西班牙油條係一食難忘!係非常香脆的!😋餐廳今期與日本著名漫畫家五十男優美子cross over ! 加入了漫畫佈置、擺設及食物上既點綴,鍾意呢個動畫既日本迷又點可以錯過呢🙆🏻我同朋友分別叫左Fruit de Parfait $88,生果夠新鮮,雪糕似食緊新地,好食既😂Candy Churros Combo $88 西班牙油條沾了士多啤梨醬,更加美味,又吾會太甜wo, 影相又靚💕 雪糕奶味濃郁,同埋好滑呀!仲加埋雜果,更為豐富👍🏼 加上漫畫小牌子,好符合個主題,吸睛程度提升!Fruit Churros Bar $78,西班牙油條非常脆身!上面應該加上了玉桂粉,令churros更香、更好味。飲品就叫左Yellow Balloon $68,呢個係芒果沙冰,味道濃郁,好smooth, 反而冇咩冰感,相對上飲落冇咁凍,同埋伴杯既綿花糖裝飾真係好有心思☺️ 另外叫左Kyoho Special $58,係巨豐提子梳打,提子味都好濃郁,又吾會話太甜,好清爽,同Churros 幾夾。