2017-12-19
因為本身好鐘意食Churros,知道The One開左間專食Churros既即刻去食。點知,未食好期待,食左都幾失望。晚餐時叫左個All Day Breakfast,上到黎第一時間食左件Churro先,雖然上面冇玉桂粉又冇沙糖,但本身都係外脆內軟好好食既,只不過食其他就...個蛋軟滑但唔夠香,冇味。蕃茄煮得剛好,但係本身唔甜唔緊要,你眼見就得咁多香料,連香味都冇,其實加少少水牛芝士會成個唔同晒,所以又係冇味。煙肉冇問題,到個腸,完全係...平價貨既感覺...不提也罷。值得一讚是個佔左隻碟一半既沙律菜,還算新鮮,而且每一層都淋左適量既芝麻醬,均勻又好味。成碟野,睇得出廚師係用心的,就是食材不怎麼樣。跟餐有飲品,草莓紅茶幾香,個雪糕幾靚,但草莓Churro同綠茶雪糕唔多夾,可能因為我自己唔鐘意食綠茶掛。埋單加埋一$130,其實唔貴,但整體感覺麻麻地,只為食Churros先好去食。