2019-08-06
今日去開黃金嗰頭買game ,見有啲肚仔餓喎, 咁就 check下有啲咩好嘢食 ,見到有間漢堡包店叫 burgerman, 咁就試下新嘢啦 ,入到間店其實都好外國feel 好似我之前喺歐洲度買漢堡包咁樣!因為其實我唔係太想食太多牛肉, 咁我就叫咗個漁夫之堡🐟🍔, 同埋加咗少少錢轉咗套餐, 套餐有薯條🍟同埋汽水。個漁夫之堡其實都好有驚喜,條魚塊其實都好香脆同有魚嘅鮮味, 起碼堅係食到有魚味, 唔係雪藏味。 完全唔同嗰啲快餐魚柳包, 很喜歡他們有埋番茄同生菜,係完全唔同level! 至於佢哋個薯條, 因為啱啱炸好, 同埋薯條的quality同層次, 唔同快餐嗰啲薯條。 好有外國嗰啲薯條嘅味道。 因為其實有時係香港都未必食到外國嗰啲魚柳包同埋薯條嘅風味, 但今日竟然畀我試到。 仲有唔好以為喺深水埗食嘢就冇service, 店員都非常有耐性同埋都會介紹返有咩好食,非常Nice。 店主亦都好細心預備埋手套畀你揸住個漢堡包食! 所以呢間嘢係絕對值得推介!😋