2010-10-02
其實我係第一次黎呢間,,岩岩睇完戲上黎見有宵夜食.. 所以就入左去..點知換黎一肚氣 .. 唔該有關職員正視下個問題!首先我坐低左想落單.. 但叫極都冇人理我!!!有2個職員更加係視而不見.. 望一望我就走左去!!第2 .. 我原本叫左四季豆,, 但D野食晒都未黎.. !!前後我吹左3次單都未黎! 我見隔離枱都係咁吹四季豆..如果冇晒係咪應該同我地講聲? 最後我取消左個四季豆 ..因為我真係等左一個鐘有多!!!第3.. 我唔明點解夜晚10點幾.. 樓面都仲有成差唔多10個職員 ?!OK, 人多唔係問題 .. 但全部都好似唔憂做咁..係度玩係度傾計大聲笑..!!有人舉手落單又唔理..這是什麼態度? 最後我更見到幾個職員坐埋一齊係最後張枱大聲笑大聲傾計..!!!其中一個我睇佢D衫應該比普通職員高級,, D客都冇佢地咁大聲..!!正所謂上樑不正下樑歪!! 唔該檢討下啦.. 雖然你地可能收左工..但係咪都唔應該咁大聲呀? 一係換左套制服先啦.. 我知對呢D普通餐廳 ..我唔應該期望咁高..但連基本既服務都冇.. 真係連M記都好服務過佢地N倍!!今次係我第一次黎.. 因為我有$10 Co
點知換黎一肚氣 .. 唔該有關職員正視下個問題!
首先我坐低左想落單.. 但叫極都冇人理我!!!
有2個職員更加係視而不見.. 望一望我就走左去!!
前後我吹左3次單都未黎! 我見隔離枱都係咁吹四季豆..
如果冇晒係咪應該同我地講聲? 最後我取消左個四季豆 ..
因為我真係等左一個鐘有多!!!
有人舉手落單又唔理..這是什麼態度?
但係咪都唔應該咁大聲呀? 一係換左套制服先啦..
我知對呢D普通餐廳 ..我唔應該期望咁高..
但連基本既服務都冇.. 真係連M記都好服務過佢地N倍!!
今次係我第一次黎.. 因為我有$10 Coupon ,, 但相信一定唔會有下次!!!
最後我想講... 我上面不滿既.. 主要係針對男職員 ..!!
眼見成間得2個女樓面 .. 但2位都好勤力,, 係咁執野fill野..