2024-11-05
上次同朋友嚟呢度食咗晚餐之後就愛上咗呢度嘅美食,尤其係以下幾樣菜,更加令我深深愛上。👉🏻沖繩風炒豬肉麵筋👈🏻香味撲鼻嘅豬肉炒麵筋,麵筋口感柔軟而且有彈性,薄切豬肉又炒得夠香,令到麵筋非常入味,充滿豬肉嘅香味。👉🏻特選5點刺身拼盤👈🏻擺盤非常精緻,每款刺身都相當新鮮。深海池魚肉質鮮嫩肥美,拖羅油脂甘香,入口即溶,海膽入口軟滑即溶,帶有啖啖嘅海水鮮味,帆立貝柱肉身厚實,味道鮮甜、口感豐富,牡丹蝦口感爽脆而且鮮味十足。👉🏻厚燒牛舌👈🏻味道微辣又滋味,食落去感覺非常開胃。牛舌口感彈牙而且肉味香濃,喺調味之下,更加昇華咗牛舌嘅美味。👉🏻雞肉棒👈🏻雞肉食落口感軟嫩,滿滿嘅肉汁,配埋蛋黃醬,整體嘅味道更上一層樓,令人一啖接一啖,停唔到口。👉🏻花生豆腐👈🏻豆腐滑嫩爽口,口感Q彈,扎實綿密,而且咬落去有濃濃嘅花生香味,食咗仲想再食,念念不忘。整體嚟講,呢間餐廳真係值得大家嚟試一試。(沒有用餐優惠)
👉🏻沖繩風炒豬肉麵筋👈🏻
👉🏻特選5點刺身拼盤👈🏻
👉🏻厚燒牛舌👈🏻
👉🏻雞肉棒👈🏻
👉🏻花生豆腐👈🏻
整體嚟講,呢間餐廳真係值得大家嚟試一試。
(沒有用餐優惠)
題外話/補充資料:
(沒有用餐優惠)