餐廳: CHICKEN FACTORY (迎海薈)
資訊:

2021-12-21 1289 瀏覽
呢度燒雞唔係大大隻,但係食落味道真係令人驚訝!我係一個鍾意食鷄胸嘅人(我知我好怪),鷄胸要煮得好食係非常高深嘅學問。大家都知鷄脾好食,所以煮得好食唔難;但係煮到鷄胸好食嘅餐廳(我食過嘅)不出5間。Chicken Factory 係一間連鎖店,上OR睇都有好多間分店,但係如果整得好食,用中央工場係絕對冇問題呀。呢度嘅雞胸肉軟林&有香味,連一個見到鷄胸會縐眉頭嘅人都話好食!而且價錢用抵到爛去形容,今日只係$48一隻!(我希望老細唔好見到呢個食評加價,反而應該俾張9折卡我)今日冇影相,不過其他人應該都有po。真希望有多d呢d有誠意有心機有技術嘅餐廳出現!加油!
呢度燒雞唔係大大隻,但係食落味道真係令人驚訝!

我係一個鍾意食鷄胸嘅人(我知我好怪

,反而應該俾張9折卡我
)今日冇影相,不過其他人應該都有po。

真希望有多d呢d有誠意有心機有技術嘅餐廳出現!加油!
外賣自取