呢間餐廳星期一同星期二都做$38蚊海膽飯優惠🤭,所以專登同朋友過黎試下,睇吓係咪咁抵食,或者就係呢碗海膽飯,我地係等左接近半個鐘先有得入🙄🙆🏽‍♂️睇得出放左心機係啲擺設上,等人覺得有日本嘅感覺🙅🏽‍♂️鋪面有啲細,坐落有啲逼細海膽飯 - $38💋海膽份量非常多,鋪滿成碗飯,食每啖飯都會食到海膽👉🏾注意食$38海膽飯要另外搭多樣食物,唔可以單買🧐雖然海膽係多,但食得出唔係非常新鮮,同行朋友之前都食過一次,都話已經無之前咁鮮甜火炙三文魚軟殼蟹卷 - $108🦀呢個卷最出色應該係個軟殼蟹,非常脆,咬落都食到蟹肉🐟三文魚味唔算太出,不過以整體卷物黎講算okay海膽芝士玉子燒 - $58🧀海膽味唔係太食得出,因為比芝士蓋過哂,一咬入口就爆哂啲芝士出黎,好飽肚九州燒芝士魚餅 - $38🤷🏻‍♂️賣相好頹,一咬入口又係俾啲芝士味蓋過,令到個味道同啱啱嗰個芝士玉子差唔多,有啲失色總括來講,呢間餐廳係指$38海膽飯作招牌菜,不過其他食物普普通通唔算特別出色,令我選擇入嚟食嘅原因只有嗰碗平價海膽飯🤥

🙆🏽‍♂️睇得出放左心機係啲擺設上,等人覺得有日本嘅感覺
🙅🏽‍♂️鋪面有啲細,坐落有啲逼

細海膽飯 - $38
💋海膽份量非常多,鋪滿成碗飯,食每啖飯都會食到海膽
👉🏾注意食$38海膽飯要另外搭多樣食物,唔可以單買

火炙三文魚軟殼蟹卷 - $108
🦀呢個卷最出色應該係個軟殼蟹,非常脆,咬落都食到蟹肉
🐟三文魚味唔算太出,不過以整體卷物黎講算okay

海膽芝士玉子燒 - $58

九州燒芝士魚餅 - $38