2012-03-18 54 瀏覽
尋晚個FRD話想食shabushabu2個人就去左食牛陣!其實之前都食過呢間2次 諗住都ok!點知今次d牛肉........我地叫左個98蚊既清湯牛肉放題一開始俾左2碟牛肉我地d牛肉真系勁奇怪吾知點解每片都有d地方系碌極都吾熟平時都冇試過食牛肉會系甘!!我地同waiter講 佢換左2碟1碟都系一樣 另1碟冇呢個問題但d牛肉又系好差皺到一粒粒甘 個waiter話系正常 系收縮左!但明明平時d牛肉都吾會皺到甘同埋勁粗勁hai.. 一d都吾好食!!!! 就算冇問題都質素勁差話哂都俾一百蚊一餐我地再同waiter講 再換都系甘!!! 碌極都有個位系好紅 我地真系食得好吾安落又再問waiter waiter就話系果度血管多-0- 我地dead左之後佢就話 如果你地介意 我幫你地收左佢!好 佢攞走左完全冇話要俾過我地我地再問另一個waitress 過左好耐都吾俾仲開始吾行過我地果邊!! 問第3次先俾.. 仲要系甘系裡面望出來好似啤我地甘(我地坐出面)下次食花園金閣好過! 都系貴10幾20蚊 有野飲d牛都吾會甘難食! 仲有芝士丸 ><真系吾知d牛系咩問題.. 就算冇問題都質素勁差 d

尋晚個FRD話想食shabushabu
2個人就去左食牛陣!

其實之前都食過呢間2次 諗住都ok!

點知今次d牛肉........

我地叫左個98蚊既清湯牛肉放題
一開始俾左2碟牛肉我地
d牛肉真系勁奇怪
吾知點解每片都有d地方系碌極都吾熟
平時都冇試過食牛肉會系甘!!
我地同waiter講 佢換左2碟
1碟都系一樣 另1碟冇呢個問題但d牛肉又系好差
皺到一粒粒甘 個waiter話系正常 系收縮左!
但明明平時d牛肉都吾會皺到甘
話哂都俾一百蚊一餐

我地再同waiter講 再換
都系甘!!! 碌極都有個位系好紅 我地真系食得好吾安落
又再問waiter waiter就話系果度血管多
-0- 我地dead左
之後佢就話 如果你地介意 我幫你地收左佢!
好 佢攞走左完全冇話要俾過我地
我地再問另一個waitress 過左好耐都吾俾
仲開始吾行過我地果邊!!

真系吾知d牛系咩問題.. 就算冇問題都質素勁差
d人又衰 真系真系吾敢再去
2012-03-17
15 分鐘 (堂食)