2014-05-12 948 瀏覽
服務態度差,店員dup 低頭玩電話,我企左係個蛋糕櫃前面左望右望都無招呼,到我揀好想要邊幾件嘅時侯嗌佢佢先有反應,仲要黑晒面勁唔想做咁,都算啦...又無train 過佢地點樣擺d 蛋糕 佢求其幫我放入個盒就算,個盒鬼死咁大,佢入面個設計已經有一個個lone 俾店員塞個蛋糕入去,佢竟然無一件有塞入個lone 度,仲要放係一個裝到十盒咁大嘅袋入面俾我,我只係行左5分鐘嘅路程,(我無fing 過個袋成盒ja 住係手),d 蛋糕都可以變成咁,張相入面我己經執番起四個塞番入個lone 度,最後一個執唔起,因為佢d toping 太軟 一pat 野咁,點執? 外國果d cupcake topping 會硬身少少 而佢嘅topping 軟到好似溶左嘅雪糕咁,你整咩花上去都無用啦,d 店員又求其,你叫人點食
外賣自取