餐廳: 羊滋味
資訊:

心血來潮想羊肉😮嚟咗呢間食蒙古菜嘅羊肉餐廳想講哩間餐廳係整羊肉方面真係好犀利好多菜式整出來嘅羊肉一啲都唔騷所以就算係羊啲肥膏都唔怕騷可以食 😮👇🏻👇🏻👇🏻📌紅燒羊腩飯 餐跟野飲🧀🧀🧀🧀佢嚟到真心嚇親😮初初以為佢呢個價錢係碟頭飯會得好少羊肉🤔但上到嚟份量係一份小炒咁大份嘅紅燒羊腩🤤而且羊腩真係一啲都唔騷,好夠味!📌羊肉蒸餃 $48/7隻🧀🧀🧀🧀可以揀水餃蒸餃或者煎餃🤔因為比較少地方有蒸餃食就嗌咗蒸餃🤤皮薄而且餡好juicy羊肉份量足👍🏻老細勁好見我哋剩返一兩嚿未食問洗唔唔整翻熱比我哋😮📌涼拌羊肉 $68🧀🧀🧀🧀+0.5呢個涼拌真係好好食🤤我完全冇諗過涼拌嘅份量都可以咁大😮而且好夠味個羊肉又係一啲都唔騷喎加埋啲青瓜同埋芹菜一齊伴勁match🤤📌砂鍋羊肉寬粉 $58 跟野飲🧀🧀🧀🧀如果唔食辣嘅可以揀呢個嚟食😆湯底會有淡淡的羊肉味 羊肉嘅份量都唔手軟😮超級大碗真係可以同人share!仲要可以免費轉寬粉我覺得超值😆而且轉其他粉都唔使加錢😮💬 想講佢哋嘅羊肉除咗好食唔騷之外,價錢都勁貼地價😮價錢唔貴而且份量大,套餐有飯有餸仲包杯嘢飲,兩個人嗌咗五樣嘢仲包兩杯嘢飲(想講佢杯凍檸茶都好好飲😂),食到最
心血來潮想羊肉😮
嚟咗呢間食蒙古菜嘅羊肉餐廳
想講哩間餐廳係整羊肉方面真係好犀利
好多菜式整出來嘅羊肉一啲都唔騷
所以就算係羊啲肥膏都唔怕騷可以食 😮

👇🏻👇🏻👇🏻
📌紅燒羊腩飯 餐跟野飲
佢嚟到真心嚇親😮
而且羊腩真係一啲都唔騷,好夠味!

📌羊肉蒸餃 $48/7隻

加埋啲青瓜同埋芹菜一齊伴勁match🤤

📌砂鍋羊肉寬粉 $58 跟野飲
如果唔食辣嘅可以揀呢個嚟食😆
湯底會有淡淡的羊肉味 羊肉嘅份量都唔手軟😮
超級大碗真係可以同人share!
仲要可以免費轉寬粉我覺得超值😆
而且轉其他粉都唔使加錢😮

💬 想講佢哋嘅羊肉除咗好食唔騷之外,價錢都勁貼地價😮價錢唔貴而且份量大,套餐有飯有餸仲包杯嘢飲,兩個人嗌咗五樣嘢仲包兩杯嘢飲(想講佢杯凍檸茶都好好飲😂),食到最尾仲送鍋巴俾我哋食,真係食到勁飽先$300賣單,真係超抵!🤤

📍 羊滋味 (太子) 太子界限街20號地舖
涼拌羊肉