2024-06-13
觀塘極尚大瀛喜向來都係我嘅愛店!地方寬敞,坐得舒服!食物種類又多,價錢合理,成班朋友開餐岩哂~放題一開波都係刺身行先!刺身除左有大路款式三文魚、北寄貝、油甘魚等外,最吸引一定係拖羅!拖羅相當肥美,入口即融散發油香!最重要可以任食,平時出面幾塊都過百蚊,呢度任食食多幾塊即刻回本!熟食方面,有幾款都好有驚喜!扇貝大大粒啖啖肉,蠔加左蒜蓉辣椒好惹味~鴨肝多士必食推介,鴨肝肥美豐腴!金沙魷魚既爽陣又充滿咸香。鍾意食榴槤的話呢到簡直係天堂~想熱食有燒榴槤,凍食有榴槤蓉,全部任食勁正!飲品方面勁多選擇,應有盡有。想飲返杯的話連清酒都有。甜品方面,除咗自助區啲甜點雪糕外,仲可以點燕窩燉蛋白,好滋潤。📍極尚大瀛喜日本料理 (觀塘)觀塘觀塘道414號1亞太中心5樓
📍極尚大瀛喜日本料理 (觀塘)
觀塘觀塘道414號1亞太中心5樓