2024-02-11
上次食過依間性價比極高,地理位置又超方便既任食火鍋😋,今次帶多個朋友黎再食過🥰❤️ 水準同之前一樣咁正呀😍👍👍我地今次叫左鴛鴦湯底,㨂左酸香又開胃既蕃茄洋蔥鍋🍅 ,同埋清清地夠曬fresh既蔬菜清湯鍋🥬 ,用黎淥肉味極濃極鮮既牛牛真係無得輸🥴👍牛肉方面都有好多唔同選擇🐮🐮🐮 包括有極上無骨牛小排、特選安格斯黑牛仔、精選牛五花同埋頂級牛梅花,全部油花均勻,色澤紅潤又鮮嫩,非常高質🥰 除左肉肉,餐廳還設有極搶眼既黃巴士自助區,提供多款新鮮配料,例如各式丸類、蔬菜、台灣特色配菜等等,非常豐盛。甜品方面,除左有多個甜品凍櫃,提供奶凍、雪糕、雪條等基本必備款式外,更設有手工甜品區,由職員即席製作麵包布甸、班戟、燉奶等,味道品質有驚喜,非常有誠意❣️🥰 埋單時更可以每人換一客Movenpick 雪糕😚😚😚 飲料同樣極多選擇🌟 當中生啤酒類竟然可以任斟任飲🍻🍻 真係超正☺️