2023-04-02
旺角120分鐘任飲任食海鮮黑毛和牛放題 今次呢間有分5種層級 價錢由$298-$688 可以睇睇餐牌(5點前 或 9點後入座減$40).想試哂所有野 當然要試最高果級120分鐘 任飲生啤 清酒movenpick雪糕肉類食品有成117款 超級多選擇日本/澳洲和牛 都有近10款選擇👍🏻黑毛和牛油脂油花都好靚👍🏻黑毛和牛牛肋條 同 薄牛肋肉 都係極重油香😅入口即化果種 亦都因為太多油 煮佢哋10分搶火😋我都鍾意佢哋海鮮 燒原隻生蠔 鮑魚 一夜干 鰻魚 原條魷魚筒 帆立貝 呢堆海鮮煮熟 再加燒汁 都好正.個人覺得如果唔係和牛控 叫到3-4lv 已經好豐富極上安格斯牛小排 和牛西冷 原塊上 好吸引油脂肉感都平衡 可以狂食都得😅但如果叫5lv黑毛和牛 雖然易回本 但狂食始終會食濟.外面飲品選擇都幾多 日式八爪魚 沙律前菜仲有甜品雪糕機 蛋捲 唔同口味大福佢哋有窩夫 同鯛魚燒 加熱後好脆 好食好多幾鍾意呢間燒肉放題 唔錯.#hkfunfoodrecord窮遊香港#hkfunfoodrecord_旺角.#佐賀燒肉谷 (雅蘭中心) (旺角)地址:旺角彌敦道625及639號雅蘭中心地下(部份)及1樓116
(5點前 或 9點後入座減$40)
想試哂所有野 當然要試最高果級
佢哋有窩夫 同鯛魚燒 加熱後好脆 好食好多
幾鍾意呢間燒肉放題 唔錯
#hkfunfoodrecord窮遊香港
#hkfunfoodrecord_旺角
#佐賀燒肉谷 (雅蘭中心) (旺角)
地址:旺角彌敦道625及639號雅蘭中心地下(部份)及1樓116號舖
⭐️評分:
味道:4/5
環境:4/5
服務:4/5
抵食:4/5
鐘意睇野食既朋友仔 記住幫手like分享 同撳埋右上鐘仔
超感謝你嘅支持🙏🏻一齊見證我脂肪成長
#飲食 #美食 #優惠 #抵食 #hk #food #foodphotography #foodstagram #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #香港美食 #食評 #旺角美食 #串燒 #日本放題 #任飲任食 #放題 #和牛 #燒肉