2020-01-16 157 瀏覽
多數人都鍾意去食火鍋,當中最吸引就一定係肉,想食得滿足嘅一餐首選一定係火鍋放題,可以食完又再食啱晒大家口味,是日就去了大角嘴呢度食番餐任飲任食放題火鍋當中有五款不同肉類價錢套餐提供,我地就點了呢款澳洲M6和牛外,仲附送兩款肉類分別有精選豚肉同特級牛舌心,至於湯底都有六款口味選擇,點左肉同湯底再去自助區攞其他火鍋配料同飲品坐定定等湯底滾起就食得,先落左配料再放M6和牛慢慢品嚐一番入口啖啖香嫩M6和牛片,滿口都係肉汁份外滿足,肉味香濃食得特別滋味再落埋精選豚肉同牛舌心一邊滾住食,估唔牛舌心入口肉質咁爽滑雖然肉質上就冇M6和牛咁出色,但口感都唔錯,當然重點係可以任食,所以食完一輪美味嘅肉後繼續order同時可以食下其他火鍋配料相當超值,瘋狂一輪之後係自助區攞埋名牌雪糕食埋至係完美一餐火鍋。
再落埋精選豚肉同牛舌心一邊滾住食,估唔牛舌心入口肉質咁爽滑