呢間台式火鍋店由荃灣再開分店到天水圍 主打性價比高既 任食邊爐加台式小食 重有重有係任飲台式飲品 餐廳環境有啲櫻花樹 成個感覺有啲和式風格 呢度亦都有自助區 有唔同嘅蔬菜同埋丸類 亦都有麵類 梗有一款啱你口味我地今次叫左任食 Set B $268/位有 極上牛翼板 紐西蘭頂級肉眼草飼牛 精選牛板腱 西班牙粟飼豬梅片 日本鹿兒島茶美豚肉 羊肉卷 同其他熟食小食等等 湯底就係一人一迷你鍋 一個係壽喜燒湯 壽喜燒湯叫左係人頭計會一人一隻生雞蛋 而另一個係 藥膳當歸湯 香噴噴既藥膳湯味 十分開胃極上牛翼板肉質好嫩滑 油脂分布平均 配埋壽喜燒湯 再沾啲蛋汁食 味覺口感層次嘅昇華紐西蘭頂級肉眼草飼牛濃濃既牛肉香味 肉質較厚實 日本鹿兒島茶美豚肉非常有驚喜嘅豚肉片 肉質嫩滑彈牙 配壽喜燒湯亦是一流羊肉羊味都相當出 配藥膳當歸湯會更加出色小食大家仲可以叫到唔同經典嘅台灣小食 例如甜不辣 鹽酥雞 花枝丸 台灣香腸 而當中仲有我最鍾意嘅榴槤炸彈 滿滿嘅榴槤蓉 簡直係放題必點

我地今次叫左任食 Set B $268/位

極上牛翼板