3天前 0 瀏覽
依家天氣越黎越凍就好想打邊爐🍲我見到呢間邊爐都幾多人食就同媽媽去試下先,食完就去剃下戲都好唔錯,仲要呢度成層都係呢間火鍋店,超易搵,呢度既菜式全部都係自己想食咩就落單,唔係行出去夾,可以保證食物既乾淨及減少浪費🌟椰子雞刷刷鍋呢個鍋底入面既料真係好多,見都有一大隻以切好既雞腿,紅棗,枸杞,仲要成個鍋底都落左好濃既椰汁去煮🥥好濃既椰子清香同,飲落去d湯底係勁清甜🌟西班牙伊比亞黑毛豬個黑毛豬係比食既肉,上面既條紋係勁清晰,波波地一片,食落去係好有嚼勁🐖唔會好似其他既豬肉咁,加上椰子湯底既配搭後,d肉食落去更加鮮甜可口🌟Prime Grade美國安格斯肥牛每一舊都好大舊,d紋理分配好均勻,又唔會好肥,全部都係勁新鮮,一煮完食落去係好嫩口🥩一d都唔鞋,好重既牛香味,超好食🌟手工黑松露墨魚滑入面係撈左黑松露勁香口,仲要係手打既墨魚滑🐙食落去係勁彈牙,好濃既墨魚味,係好真材實料☺️脆皖魚片超新鮮,食落去係好脆口,鮮甜🌟蔬菜揀左鮮淮山,唐生菜,皇帝菜,粟米,食左咁多既肉類就一定要食下菜去清下腸胃,d分量係岩岩好,完全唔會浪費🌟飲品有汽水,冷泡茶,紙包飲品

🌟椰子雞刷刷鍋

🌟西班牙伊比亞黑毛豬

🌟Prime Grade美國安格斯肥牛

🌟手工黑松露墨魚滑

☺️脆皖魚片
超新鮮,食落去係好脆口,鮮甜

🌟蔬菜

🌟飲品
有汽水,冷泡茶,紙包飲品