2024-10-11
好耐無去荔枝角,經過見到試業中咪試下。不過無叫到貴嗰啲扒餐,淨係叫左最平既鐵板漢堡扒同意粉。份量係好充足,意粉成碟好重手,打包左半碟走;鐵板餐有薯條再比埋飯,套餐仲有包餐包,湯,飲品。鐵板塊漢堡扒就偏硬偏乾同埋啲汁可以再多少少黎餸飯,棵西蘭花就硬到切唔開。服務方面就正如其他評論所描述有待改善。某員工幫我落單,好似好唔耐煩不斷challenge:我指個menu比佢睇,又話我指上面定下面,指幅圖但講上面個名,口不對心究竟你要邊個,最後我索性講個exact價錢。之後我繼續講要燒汁,凍檸茶,佢又話唔好同我講咩汁遲啲會問你🧐問我要咩湯先,我答完,佢又再問咁要飲咩,我又再指返個menu話凍檸茶,之後佢話你要大檸茶定凍檸茶,你又指幅圖但又講凍檸茶即係乜,兩樣野黎喎要加8蚊,我再睇下幅圖先發現原來隔離有個係加大版既凍檸茶,我心諗新開張試業個個都係第一次黎食鬼知你個menu咩結構,講多句唔洗句句都窒住曬既。其實嗰陣都平日夜晚8點幾,又唔係好多人,都唔覺得係好繁忙既時段。之後到個餐黎左佢先再問你要咩汁,即時幫你倒落去😯終結,係for大食既人,一係你叫少個餐share,不過唔知有無低消🙃
之後到個餐黎左佢先再問你要咩汁,即時幫你倒落去😯