2024-11-01 145 瀏覽
最近聽講麻辣風雲改咗名做麻辣排檔,嘢食多咗選擇之餘環境又好闊落,於是趁有時間一家大細去試吓啦!雖然叫麻辣排檔,但係其實都有好多嘢食啱小朋友,今次我哋食咗幾款唔辣嘅嘢食,全部都幾好荔枝蝦球 打卡必備!外表勁靚,忍唔住影多幾張相荔枝蝦球大大粒,炸得好香脆之餘內裡蝦肉鮮甜彈牙,係小朋友至愛!薑蔥蠔本來冇乜期望,但係一上菜見到好多蠔,感覺好抵!唔會好油膩啱晒一家大細食!霸王別姬雞佢哋嘅雞好大碟好滑,不過佢係凍食嘅,食慣熱食嘅可能有啲唔慣招牌脆皮BB鴿好耐冇食過乳鴿,所以想試吓,個皮真係幾脆,加上乳鴿好多肉汁,好快就清晒奶油津白食咗咁多肉都想食少少菜,奶油津白就好啱啦!唔辣之餘仲好香奶油味,送飯一流大大杯水蜜桃雜果茶杯水果茶份量好足, $38足夠兩個人飲,仲有好多唔同水果,一個真係飲極都飲唔完

荔枝蝦球

薑蔥蠔

霸王別姬雞
佢哋嘅雞好大碟好滑,不過佢係凍食嘅,食慣熱食嘅可能有啲唔慣

招牌脆皮BB鴿

奶油津白