2018-11-18 163 瀏覽
一場黎到竹園,梗係要試下出面冇既野啦,食完之後發現依間臨記真係唔錯,以依個價錢(37蚊有6餸既大隻佬套餐)黎講,份量好多又真係好抵食,性價比好高。我想自己係,咪叫個大隻佬套餐試下,佢入面有招牌腩肉、雞肉、溏心蛋、豆卜、籮蔔、韭菜。湯底可以揀傳統湯、加1蚊可以轉鮮茄湯、咖喱湯、或者有大中小辣俾你揀既麻辣湯。粉麵底有7個選擇,只係烏冬要加3蚊,其他米線、米粉、河粉、粗/幼/油麵都係跟餐隨便揀就得。唔想太飽,或者唔要咁多澱粉質,可以唔洗加錢轉菜底,佢有籮蔔、菜心,或者唐生菜任你揀。講返啲餸,招牌腩肉真係掂既。肥肉瘦肉層次分明,好味又不肥膩。腩肉肉質纖維收得緊,口感好好,皮同脂肪的部份仍保留彈性。一碗咁重量級嘅麵加埋7蚊要埋杯飲品直情完全啱晒我呢個大胃王呀!

蚊要埋杯飲品直情完全啱晒我呢個大胃王呀!
2018-11-17
5 分鐘 (堂食)
  • 大隻佬套餐