椰子雞湯:濃郁的椰香和鮮嫩的雞肉完美結合,酸的味道恰到好處,濃郁的湯汁仲可以叫碗白飯撈飯!Penang Curry:椰子味重,每一口都能品味到咖喱的豐富層次,雖然係唔辣,但係唔食得辣嘅人會覺得有少少微辣!嫩滑的牛肉和新鮮的蔬菜與咖喱湯汁融合在一起,同埋印度薄餅一啖放入口就最啱啦!泰式豬手半隻:半隻嘅份量真係嚇親,真係份量超級大。豬手的皮軟腍腍,而且夠晒味,肉質鮮嫩多汁。每一口都讓你感受到肉的柔軟和豐富的風味。唔會剩係得啲肥肉。泰式濕炒海鮮“停頓"之麵:這道泰式濕炒海鮮之麵造型好適合打卡。新鮮的海鮮和入味的麵條完美融合,麵豉味同炸麵好夾,好濃郁惹味!芒果煎糯米飯:糯米飯的口感柔軟綿密,加上煎香左表面有啲鹹鹹地,香脆!與香甜的芒果結合在一起,好幸福!MotcktailYellowThai Chilli, Pineapple Syrup, Orange Juice, Ginger Juice, Ginger AleLychee GardenLychee, Mint Leaves, Fresh Mint, Ginger AleFlowerButterfly Pea Tea, Cranberry
椰子雞湯:
濃郁的椰香和鮮嫩的雞肉完美結合,酸的味道恰到好處,
濃郁的湯汁仲可以叫碗白飯撈飯!

Penang Curry:

泰式豬手半隻:
唔會剩係得啲肥肉。

泰式濕炒海鮮“停頓"之麵:

芒果煎糯米飯:

Motcktail

Yellow

Lychee Garden

Flower
Butterfly Pea Tea, Cranberry Juice, Lavender Syrup, Fresh lime

三杯都有啲驚喜,總括嚟講Lychee Garden最酸夠晒fresh !flower 都感覺幾清新,紫色嘅顏色又靚! yellow 就唔使擔心會飲到辣味!反而橙汁同埋菠蘿味比較重!