2022-11-15 345 瀏覽
一心諗住啲high tea 係樂園入面都差極都唔會難食,點知簡直失望!!第一層個包, 乾得黎都算,啲牛肉仲要好*孩*,冇咩汁, 都明太多汁會令到個包濕淋淋咁,但起碼有返小小汁, 一係就轉咗個包另外,佢個巴馬火腿配蘑菇果凍, 本身個火腿已經係咸, 佢個果凍都係咸,2樣一齊食我飲咗成杯水! 😮‍💨荔枝綠茶捧? 應該係似雪條個枝野, 完全唔知食咗啲咩,食到上去呢層, 已經出晒倒汗水,個口感好差, 溶溶地既朱古力加入面全部cream,加dd 既蛋糕,加埋應該係綠茶既啫喱,正係食到最外層既朱古力味嘢,荔枝?綠茶? 唔知係邊鬆餅,一啲牛油味都冇, 又乾 ,岩唔鍾意食牛油既你地成餐,最難食既係佢個冬甩, 一心諗住咁易整既冬甩點都唔差掛,點知食咗第一啖,我同朋友就吐返出黎了。 個口感好似將一舊半生熟既面粉放咗入個口到! 如果正係打卡咪ok , 可一不可再! 😭
鬆餅,一啲牛油味都冇, 又乾 ,岩唔鍾意食牛油既你地
如果正係打卡咪ok , 可一不可再! 😭

High  tea
2022-11-14
30 分鐘 (堂食)
下午茶