2023-07-26 84 瀏覽
伏味濃!!!同男朋友行過望到個menu ,見到餐牌幾吸引就行咗入去食。我哋嗌咗個二人餐有pizza 嗰個($318),餐廳入面有加一服務費,真心唔需要有咩好好服務,但係連最基本上菜講聲呢樣係咩嚟都冇,就咁放啲嘢食係度。 唔緊要,冇服務,諗住食物質素搭救啦。但係食完真係好失望。(順帶一提,隻碟有小小污糟,第一時間換咗隻新嘅)環境:3/5食物:1/5服務:1/5價錢:1/5🥲洋蔥湯/蘑菇湯:同茶餐廳一模一樣味👍🏻Chicken Caesar:唔錯,D雞肉幾嫩,菜都算爽口(呢餐最好食)👎🏻蒜香白酒汁海鮮意粉:呢個真係搞唔掂,上到嚟我地即刻食啦已經係,凍到好似放咗半個鐘咁🤮明太子忌廉芝士海老pizza:(海老係大一啲嘅蝦)Pizza一定唔係即刻焗,上到嚟已經淋哂凍哂。一攞上手啲蝦甩晒,仲要咸到一個點👎🏻意式炸魷魚圈配他他汁:唔好俾佢呃到,鍾意食炸嘢嘅人,建議去茶餐廳呀油炸鬼,一模一樣味。佢油炸鬼個味完全cover左魷魚圈🙄️是日甜品:同你平時食自助餐或者燒肉自助出面攞嗰啲蛋糕一樣味總結:基本上所有嘢都唔好食,係個沙律正正常常
伏味濃!!!
環境:3/5
食物:1/5
服務:1/5
價錢:1/5
🥲洋蔥湯/蘑菇湯:同茶餐廳一模一樣味
總結:基本上所有嘢都唔好食,係個沙律正正常常