2021-05-20
🍴香煎紐西蘭羊架配烤雜菜 (12oz)(Dinner) HKD188切開有4件羊架 我地叫左7成熟🙈肉質都嫩同多汁嘅🍖不過肉味唔係好出 味道都係靠薄荷醬帶出來 🧜🏻♀️都係覺得羊有返少少羶味會更加好 😶🍴咸蛋黃薯條HKD52好大碟 新鮮即炸‼️食極都食唔完 好似食緊飯咁😹薯條炸得外脆內軟之餘 仲有超多咸蛋黃😍基本上條條都沾滿曬咸蛋黃碎 好邪惡‼️🙈不過食到最後可能會有少少油膩感🤪🍴提拉米蘇梳乎厘班戟 HKD62失望😢Tiramisu味完全唔夠 要點多啲醬先至稍為有返啲味😶梳乎厘雖然有三大片 但係食落去完全無空氣感 入面都唔知係熟定唔熟😣口感太過濕潤 有D似食緊半生熟嘅粉漿咁 漿到個口實一實 完全唔係想要嗰件事🥺有待改善🙈🍴Matcha Latte (Iced) HKD42奶味比較重 有啲唔夠抹茶🍵同埋一飲就飲得出有種死甜 飲耐左覺得自己似飲緊糖水😶🍴Hazelnut Latte (Hot) HKD38飲落去首先唔會係好重嘅榛子糖精味 咖啡同糖精嘅比例都合理 唔會覺得太甜 搶左咖啡嘅味道🧐咖啡帶好微嘅焦香味 同飲落口都滑嘅🙈以Hazelnut Latte 來講都做得唔錯😬味道覺醒指數: 3
🍴咸蛋黃薯條HKD52
🍴提拉米蘇梳乎厘班戟 HKD62
🍴Matcha Latte (Iced) HKD42
🍴Hazelnut Latte (Hot) HKD38
味道覺醒指數: 3.4/5
抵食指數: 3.6/5
服務指數: 3.5/5.