2024-01-03
我地去左意大利西餐廳食嘢,真係好舒服啊!休閒又舒適!個環境好舒適,仲有一排好靚嘅窗邊位,坐低真係好放鬆。我哋叫咗2份3 Courses Set Lunch,份量啱啱好!我哋嘅前菜叫左Seafood Tartare,入口鮮味十足!裡面有吞拿魚、三文魚同埋蝦,新鮮又美味,真係令人回味無窮。主菜我哋揀咗Dry-aged USDA Beef Ragú同埋USDA Prime Striploin,個味道真係一流!Dry-aged USDA Beef Ragú牛肉粒意粉好好味,肉質鮮嫩多汁,配埋大大隻溫泉蛋撈埋一齊食真係好開胃。USDA Prime Striploin就更加正,個肉質嫩滑,我地選左3成熟!每一啖都好滋味。飲品方面,我哋叫咗Cappuccino同埋Sparkling Tea。Cappuccino入口香濃,啲咖啡同牛奶嘅比例剛好,好滋味。而Sparkling Tea就係Darjeeling,超好味!呢杯茶好開胃,飲落去真係令人心情愉快。